Креативний День Европи
01.05.2007

Креативний День Европи

Микола Томенко, як ініціатор загальнонаціональної культурно-благодійної акції етнофестивалів, основна мета яких – відкрити та пізнати Україну з її неповторними краєвидами, цікавою історією та багатими туристичними і відпочинковими можливостями, запрошує відзначити День Європи 19 травня у рамках фестивалю «ЕтноВесна на батьківщині Лесі Українки». Таке рішення було прийнято сьогодні під час зустрічі організаторів цього проекту.

«Як відомо, на День Європи зазвичай посольства різних європейських країн демонструють особливості своєї країни та культури. Україна теж має шанс продемонструвати цьогоріч свою унікальність на Волині - батьківщині Лесі Українки, відомої української письменниці з європейським світоглядом», - зазначив Микола Томенко.

Організатори проекту вирішили, що на цю акцію обов’язково будуть запрошені дипломати та представники посольств різних країн. Учасники «ЕтноВесни» зможуть ознайомитись з унікальною історією м. Луцька, урочищем Нечимним, де стануть глядачами вистави «Лісова пісня», оглянуть Музей-садибу Лесі Українки та матимуть можливість побувати на концертно-театральному дійстві «ЕтноВесна на батьківщині Лесі Українки» в с. Колодяжному (де виховувалась і працювала письменниця), в якому прийме участь проект „ТЕЛЬНЮК: Сестри”.

Крім того, під час цієї акції Волинь презентує Луцький замок, як номінацію на 7 чудес України.

"ЗА КИЇВ"





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com