ПРО: світ СОНМО
22.03.2010

ПРО: світ СОНМО

Сестри» презентував свій новий альбом «СОНМО», який критики й шанувальники гурту встигли визначити не лише як чергову платівку у творчому доробку музикантів, а окремий світ, що не розмінюється на банальності, а вирує у Любові, Красі й Творчості.

Прес-конференція швидше виглядала на творчу зустріч. Спілкування, позбавлене типових запитань про те, що «їли на сніданок», перетворилося на філософсько-світоглядну дискусію. І навдивовижу захопило журналістів.

ПРО: світ СОНМО

Галя й Леся Тельнюк запропонували прочитання внутрішнього наповнення свого альбому через п’ять особливих історій – Снів, Окрилення, Неспокою, Мозаїк та Особиста історія кожного слухача, який запрошений у лабіринти СОНМО.

Мабуть, найдивовижніша особливість цього альбому – це те, що музика й поезія не шукають спеціально своїх шляхів до слухача, а говорять настільки просто й відверто, що мова стає універсальною, а кожне звернення – особистим посилом до Тебе.

Саме тому святкування народження «СОНМО» відбувалося в особливій інтимній атмосфері. Кожен, хто потрапив на презентацію, одержав особисте звернення-посил від гурту, що жодним чином не могло повторитися більше ніколи.

Лише музики самого СОНМО не вдалося почути на презентації. І це зрозуміло, адже таємниця її – це також особисте спілкування. Тому Леся й Галя подарували кожному журналістові альбом, довіривши тим самим світ, у якому все говорить і живе для Тебе…

Музичний проект «ТЕЛЬНЮК: Сестри» також анонсував свій новий кліп на пісню «Татку, мій рідний», що вже згодом потрапить в ефіри українських телеканалів й Інтернет-нетрі. Окрім того, на шанувальників колективу 19 квітня чекає концертна зустріч із СОНМО в Молодому театрі, а згодом – концертний тур містами України.





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com