ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL
18.12.2009

ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL

Сестри Тельнюк у творчому тандемі з режисером Олександром Усіком щойно завершили роботу над першим українським студійним відеопроектом REHEARSAL.

REHEARSAL13 серпня 2009 року на студії звукозапису КОМОРА під час репетиції проекту «ТЕЛЬНЮК: Сестри» сталася унікальна подія не лише для самого гурту, а й для всієї національної музичної індустрії. Уперше українські музиканти впустили знімальну групу на репетицію й відзняли «з першого дубля» свою програму.

Леся та Галя Тельнюк, таким чином, запросили глядача до найінтимнішого – творення мови своїх пісень. Пошук виразності в кожному акорді й русі, пошук щирості й гармонії між музикантами і власне музикою, пошук, що після репетиції перетвориться на впевнену ходу до слухача, – усе це на ново відкривається, розкадровується в REHEARSAL.

У першому студійному відеопроекті сестри Тельнюк відкрили таємниці своєї програми «Жовта кульбаба», що протягом останніх двох років постійно втілювалася в нові експерименти – концертні тури містами України та великий клубний тур, live-запис презентаційного концерту в Будинку Офіцерів (Київ), окремі програми на фестивальних майданчиках. Тепер можна зазирнути за лаштунки, на справжню репетицію.

Офіційна презентація «ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL», за словами директора проекту Назара Стригуна, відбудеться у вигляді кінопоказу в київському кінотеатрі «Кінопалац» 21 січня 2010 року о 19.00.

ПРО





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com