ТЕЛЬНЮК: до Свят!
20.12.2009

ТЕЛЬНЮК: до Свят!

Починаючи з Миколая Сестри ТЕЛЬНЮК бажають усіляких гараздів друзям вишуканого смаку, інтелектуальних потрясінь та мистецьких непересічних подій протягом 2010 року! Не зрадьте своєму смаку! ,)

ТЕЛЬНЮК: до Свят!анотація від Антона “Йожика” Лейби:

“Цей окремок – з числа тих речей, які начебто не мали з’явитися. Хоча б тому, що в сучасних українських умовах про фінансові міркування тут не може йтися взагалі – подібне видання є кроком, радше, естетичним. Або навіть – етичним. Але водночас, якимсь дивним чином, такі речі з’являються саме тому, що – просто не можуть не бути...
Не стану докладно розповідати про запис – тому, що вважаю його чистою красою. Вона сама Вам все покаже – про ніжність, тугу, і прозріння, і невимовну тишу слів проказаних – і не осудить жодного. Най буде так.
Лише нагадаю, що у створенні платівки до сестер Тельнюк долучилися одні з найцікавіших, гадаю, українських музикантів – Олександр Мельник, гурти Аби МС та Мертвий Півень. А також – Ірина Славінська, завдяки якій слова Антонича змогли прозвучати французькою.
І наостанок: це – ексклюзивне видання, його надруковано зовсім невеликим накладом. Тож усім зацікавленим щиро раджу не зволікати.”

придбати диск можна на сторінці umka.com

одержати свій подарунок до Свят можна за посиланням jamendo.com





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com