ВІТЕР СТОЛІТЬ: пресове повідомлення
27.11.2008

ВІТЕР СТОЛІТЬ: пресове повідомлення

Щиро запрошуємо представників українських медіа на презентацію нового мистецького проекту «Вітер століть: подих української поезії в рок-музиці». Учасники проекту пропонують спільно з журналістами розпочати свій тур сімома містами України, сімома вищими навчальними закладами.

Прес-конференція, яку дадуть Леся та Галина Тельнюк, а також Андрій Середа – це своєрідний мистецький меседж, долучитися до якого вони запрошують і журналістів. Музиканти розкажуть про те, яким чином українська класична поезія вплинула на формування їхнього рокерського світовідчуття, і на своєрідному полотнищі запишуть рядки, які відіграли особливу роль у їхньому музичному й особистому становленні.

Здійснити подібну акцію вони запросять і журналістів, адже саме мас-медіа сьогодні є одним із подихів вітру, що підносить і вивищує слово, надає йому різнобарв’я у сучасному суспільному просторі. Перші рядки, які спільно випишуться на прес-конференції, облетять Одесу, Кіровоград, Кривий Ріг, Херсон, Суми, Харків і Дніпропетровськ. Там цей щоденник поетичних рядків доповнять українські студенти, для яких власне і виступатимуть «ТЕЛЬНЮК: Сестри» та «КОМУ ВНИЗ». Таким чином, ми зможемо побачити, які ж поетичні рядки сьогодні є найбільш актуальними серед української молоді.

Дата проведення: 2 грудня 2008 року о 15.00

Місце проведення: Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3

За детальнішою інформацією та питанням акредитації звертатися: Ірина Плехова, медіакоординатор проекту «Вітер століть» 80937671483, 80442278692, plehova@ukr.net

плакат
відео ролик
радіо ролик
веб-блимак
пресове повідомлення 28.11.08





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com