Українську музику - в ефір!.. концерт для депутатів
02.03.2011

Українську музику - в ефір!.. концерт для депутатів

Шановні журналісти запрошуємо вас в середу, 2 березня, відвідати акцію «Українську музику - в ефір! Концерт для депутатів»:

Митці, музики та небайдужі громадяни протестуватимуть проти спроб протягнути закон, яким скасовується обов’язкова 50% квота для української музики в теле- й радіоефірах.

Імпровізований концерт під стінами парламенту – один із методів зупинити депутатів у прагненні викинути з ефірів українську музику. Для вас гратимуть «Гуляйгород», «Самі свої», «Володар», «Астарта», Тарас Компаніченко.

Висловлять свою позицію Галя Тельнюк (гурт «Сестри Тельнюк»), Фома (гурт «Мандри»), Фагот (гурт «ТНМК»), Вадим Красноокий (гурт «Mad Heads XL»), Вова зі Львова.

Нагадаємо: проти цього антиукраїнського проекту виступило також науково-експертне управління Верховної Ради. А також те, що законопроект Олени Бондаренко вже проголосований у першому читанні, його підтримали 240 народних депутатів партії регіонів, комуністів та литвинівців.

2 березня відбудеться засідання парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, який має розглядати цей одіозний законопроект для другого читання.

Час початку акції: 14:00

Місце проведення: біля Комітетів Верховної Ради України (вул. Грушевського, 18/2)

Акція без партійної та організаційної символіки.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Анастасія Розлуцька
0636966661
a.rozlucka@gmail.com





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com