AFISHALVIV: дорога зі скла у львові
16.09.2012

AFISHALVIV: дорога зі скла у львові

Сьогодні відвідувачів концерту Сестер Тельнюк в театрі Леся Курбаса атакували феєричними віолончельними партіями та чарівними голосами, звичайно, Галі та Лесі Тельнюк. 

Світ надзвичайно маленький до першого слова "люблю", - а це слово дуже часто у різних варіаціях звучало сьогодні на концерті Сестер Тельнюк. Напевно, саме тому ніби замаленьке для такого концерту приміщення перетворилося на півтори години у великий творчий світ нового музичного проекту "Дорога за скла". В дуже хорошій акустиці затишного театру Леся Курбаса звук ніби відбивався від сердець слухачів і вирував емоціями.

AFISHALVIV: дорога зі скла у львовіБільшість пісень, які публіка почула сьогодні, написані на вірші Оксани Забужко, вокалістки висловлювали їй свою прихильність та щире захоплення. Оксана Забужко, до речі, також була серед публіки. Лунало кілька пісень на тексти Галини Тельнюк. Одним із останніх акордів стала абсолютно нова композиція на вірш Рільке, вперше презентована саме львівській публіці.

І це ще не всі приємні ексклюзиви - за кілька годин до концерту Сестри Тельнюк отримали тираж своїх дисків із новою програмою - тому львів'яни стали першими, хто має змогу придбати примірник релізу.

Загалом концерт видався надзвичайно атмосферним, хоч і був безкоштовним. В розкішній акустиці пісні Сестер Тельнюк сприймаються ще краще, а доросла жіноча лірика робить їх унікальними на українській сцені.

Добре, що у нас є Сестри Тельнюк.

переглянути фото та відео

Текст: Ляна Мицько
Фото та відео: Тарас Чайківський

 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com