ТСН: повертайся живим
07.12.2014

ТСН: повертайся живим

До Дня Збройних сил України ведучі ТСН презентують зворушливий відеокліп на пісню «Повертайся живим».

У музичній відеороботі, присвяченій захисникам, які воюють у зоні АТО, взяли участь ведучі щоденних випусків ТСН: Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Юлія Бориско. А також компанію їм склали професійні музиканти: дует «ТЕЛЬНЮК: Сестри» і гурт «Kozak System». Телевізійна прем'єра відбудеться завтра, 7 грудня, в ефірі підсумкового випуску новин ТСН.Тиждень з Аллою Мазур о 19:30.

Автор слів пісні «Повертайся живим» - київська поетеса Ірина Цілик, а музику написала співачка Леся Тельнюк.

Ідея запису пісні-звернення виникла у команди новинарів ТСН. Рішення зробити кліп, присвячений хоробрим серцям, мобілізувало учасників в рекордні терміни. Протягом двох днів плідно велась робота над музичним матеріалом: у перший день відбувся запис пісні на студії звукозапису, на другий день знімали кліп у студії ТСН каналу «1+1» під керівництвом відомого режисера, досвідченого кліпмейкера Семена Горова.

«Я переконана, що нам важливо присвятити цю пісню не лише нашим світлим воїнам, за чиє повернення ми молимося, але й тим мужнім і відданим жінкам та матерям, які на них чекають. Я щохвилини розділяю їхнє хвилювання, їхній біль, їхній страх і їхню надію. Дай Боже всім сил дочекатися якнайшвидшого повернення героїв!» - ділиться Марічка Падалко.

Ведуча спецвипуску ТСН Соломія Вітвіцька запевняє, що пісня, окрім того, що драйвова, водночас і дуже зворушлива.
«Пам'ятаю, поки їхала до студії на запис пісні в авто, слухала її та намагалася підспівувати. В якийсь момент ком підступив до горла і я розплакалась... Наче паралельна реальність - ми тут, вони там. Коли буваю на Сході, щоразу дивуюсь, наскільки сильні та мужні у нас чоловіки. І нехай усі обов'язково повертаються до нас і до своїх рідних живими і з перемогою!», - говорить Соломія.

Ведуча нічних випусків ТСН Юлія Бориско зізнається, що вже знала цю пісню, і встигла її полюбити. Але до останнього вагалася, чи варто виходити за межі звичного ефірного образу.
«Пісню «Повертайся живим» треба мати хист співати. Але бажання зробити щось несподіване для наших захисників-героїв переважило страх особистого вокального провалу. Я співала серцем. Довірилася професіоналам - приблизно так, як ми довіряємо нашим захисникам на Сході», - розповідає Юлія Бориско.

«Вони читають різні новини, вони вже знають багато що і здавалося, що вони такі, ну трошки навіть кам’яні душі, а виявилося, що вони настільки чисті і якісь такі відкриті, майже як діти», - говорить про ведучих ТСН Галя Тельнюк

 

 

інші відео по темі:





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com