Сестри Тельнюк: передріздвяний схід-захід
10.12.2007

Сестри Тельнюк: передріздвяний схід-захід

Мистецьке втілення «Тельнюк: Сестри» вирушає у невеличку передріздвяну подорож Україною. Тур відбувається за підтримки фірми Комора, а умовна назва поїздки – СХІД-ЗАХІД: Передріздвяний.

Ми зустрілися з Галею Тельнюк у затуманеному Києві. Кав’ярня. Солодкий експресо. Настрій абсолютно не передсвятковий (погода не спонукає). Говорили про «те та се» ...випливли на розмову «про роботу».

Сестри Тельнюк знов вирушають у тур?

Чому знов? Наш тур не припинявся. Він розпочався майже 20 років тому і слава Богу триває досі і сподіваємося триватиме. Робота музиканта, його гастролі, спілкування з публікою не повинно припинятися. Це рівнозначно смерті. Лише живими виступами, живим обміном енергії Ти можеш продовжити своє життя. Коли робиш свою справу чесно, то одержуєш від цього неабиякий кайф. Я дуже рада, що зараз у Сестер Тельнюк розпочався ще один творчий виток. Виток до вершин досконалості! Можливо когось і роздратує начебто завищена самооцінка, але не забуваймо, що на сцені Галя та Леся не одні. Сестри Тельнюк – це перед усім проект. Це команда висококласних музикантів, однодумців, творців. Людей, які у постійному пошуку справжньої, чесної музики: Олег DeПутятін (бас–гітара) – організм здатний лише творити, засновник легендарних «Цвіркунове число» та «Всяк випадок»; Роман Суржа – (гітара) композитор, автор духовних творів, лауреат міжнародних конкурсів і взагалі – гарна людина; Іван Небесний (клавішні) – композитор відомий не тільки в Україні своїми новаторствами в інструментальній музиці, аранжувальник; Микола Томасишин (барабани) – усмішка колективу, чіткий удар, музичний вундеркінд.

У містах які заплановані на грудень Ви не вперше?

Так, у деякі з них ми знов і знов повертаємося. Дніпропетровськ, Тернопіль, Івано–Франківськ – міста у які приємно повертатися і з яких не хочеться їхати. У Запоріжжі з сольним концертом ми будемо вперше. Доля звела нас з дуже цікавими, хорошими людьми, однодумцями. Театр поетичної пісні Олени Алекеевої один з організаторів нашого виступу. Це буде доброчинна акція, благодійний концерт для обдарованих дітей з малозабезпечених сімей та дітей–інвалідів. Ми дуже радо відгукнулися на пропозицію з Запоріжжя, адже цей край нам не чужий. Тут на Запоріжжі, у селі Іскрівка, народився наш батько – Станіслав Тельнюк.

Організація концертів справа не з легких. Хтось допомагає?

Звичайно! Куди ж зараз без спонсора? Але нам поталанило, як нікому! Спільне Українсько–Британське підприємство «КОМОРА» нам не лише спонсори, це люди, які цінують те, що ми робимо. Люди, які розуміють нас. Вони продають професійну висококласну звукову апаратуру та музичні інструменти найвідоміших брендів світу. Тельнюк: Сестри – проект, який відповідає світовим вимогам. Саме тому, наша співпраця триває вже більше 15 років. Нам добре разом :)

Коли концерт у Києві?

Ох, це питання нам ставлять дуже часто. Відповідаємо питанням: А Ви були на нашому попередньому?
На початку листопада відбувся концерт у одному з центральних київських клубів. І пройшов він дуже вдало. Багато людей, квітів, щирих усмішок…
У планах – концерт на початку 2008 року. Це буде січень. І це буде не клубний концерт – отже, потраплять усі бажаючі.





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com