СОНМО у Києві
20.12.2010

СОНМО у Києві

Останній великий концерт 2010 року!
 
20 грудня
театр Оперети
20:00 Червоноармійська 53/3

Можна сказати, що довгий час Галя і Леся Тельнюк послідовно, крок за кроком ішли вперед, росли над собою. А від якоїсь миті це тривання-у-русі, зростання-над-собою – внутрішньо перетворилося, набуло іншої якості. "Жовта кульбаба", "Live краще", "Назавжди", "Rehearsal", а тепер і "Сонмо" – дуже різні роботи, які разом утворюють вже не так послідовність, як – суцвіття, мозаїку зі смальти, перетин рівнобіжних. Але прислухайтесь: "Сонмо", мені здається – це драма розбитого на друзки сучасного світу, містерія прощання з життям і – зустрічі з остаточною Свободою..

"Сонмо" неможливо слухати неуважно – це все одно, що за годину оглянути, скажімо, всі роботи Родена. Тим більше, що тут немає прямих, однозначних відповідей у словах – і є музика, яка буквально поглинає увагу багатством несподіваних відтінків..

Антон "Йожик" Лейба

 

Улюблений український дует Rolling Stones
17 грудня 2010 11:55 | Наталя Горбань

Сестри Тельнюк, Галя і Леся, знали з раннього дитинства, що народжені для сцени. Вони виросли в родині українського поета і письменника Станіслава Тельнюка і були оточені класичним мистецтвом, літературою і музикою. У 13 років вони написали свою першу пісню. Хто б міг уявити, що через 20 років вони будуть співпрацювати з самими Rolling Stones! Гітарист легендарної групи Мік Тейлор захотів почути блюз у виконанні української бандури. Галя переклала слова пісні «Love in Vain» українською мовою, а Тейлор і Леся записали її, граючи на гітарі та бандуріі.

Але в основному сестри Тельнюк пишуть свої власні мелодії і тексти. Чекайте суміш джазу, блюзу, етно та арт-року у понеділок, 20 грудня, 20:00, Київський театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53 / 3, ст.м. Республіканський стадіон, тел.: 2876257. Ціна квитків: 40-200 грн.  

 

купуйте квитки у касі театру 2876257 та у мережі

придбай квитки на СОНМО придбай квитки на СОНМО

 

 

 

 

 

 

SONMO RADIO AD "20 101220 by telnyuk_sisters





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com