КИЇВ: дорога зі скла
16.11.2012

КИЇВ: дорога зі скла

16 листопада 19:00 
Креативний простір «Часопис» 
вул. Л. Толстого, буд. 3

Виконавці сучасної української музики світового рівня Галя та Леся Тельнюк представлять свою нову програму «Дорога зі скла» 16 листопада о 19.00 у креативному просторі «Часопис».

На вас чекає концерт, аналогів якому немає не лише в Україні, але й у cвіті. В даному випадку можна сміливо заявити про його ексклюзивність та унікальність. Програма, яка буде представлена, поєднує в собі пронизані любов’ю та переживаннями вірші української письменниці Оксани Забужко та професійним виконанням сестер Тельнюк. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей - вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення. Сестри та Оксана - без перебільшення два величні явища, що об’єдналися у елітний поетично-музичний проект під назвою «Дорога зі скла».

КИЇВ: дорога зі скла«Дорога зі скла» - це музика для тих, хто слухає та чує, передана новою унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою, яке не залишить вас байдужими.

«Дорога зі скла» - це не етно, це не фолк, це не рок!
Це - очищення крові.
Це - «TRANSFUSIONS: Sisters»!

Квитки на концерт можна придбати зазделегіть на сайті karabas.com та «Часописі» у день концерту.  
Вартість 150 грн.
Кількість місць обмежена

Контакт для акредитації преси:
093-03-10-494
nikolina@greenpr.com.ua

 

подія у facebook





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com