КНУТШ: дорога зі скла
29.10.2013

КНУТШ: дорога зі скла

29 жовтня 2013 року о 19 годині в Мистецькому салоні Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться концерт «Дорога зі скла» від проекту «ТЕЛЬНЮК: Сестри», що відкриватиме своєрідну презентацію нових книжок українського видавництва «КОМОРА». Зокрема, гості вечора зможуть познайомитися зі збіркою вибраної поезії Оксани Забужко "Вірші: 1980 - 2013" та Антологією української жіночої прози (до якої увійшли тексти Ольги Кобилянської, Лесі Українки, Дніпрової Чайки, Грицька Григоренка, Уляни Кравченко, Наталі Романович-Ткаченко, Катрі Гриневичевої, Ірини Вільде, Ніни Бічуї, Любові Пономаренко, Марії Матіос, Євгенії Кононенко, Галини Пагутяк, Людмили Таран, Оксани Забужко, Оксани Луцишиної і передмова упорядниці Віри Агеєвої).

Звісно, на слухачів чекає автограф-сесія від Оксани Забужко та якісна українська музика на її слова. Адже програма «Дорога зі скла» поєднує в собі пронизані любов’ю та переживаннями вірші української письменниці Оксани Забужко та професійним виконанням сестер Тельнюк. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей - вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення. Сестри та Оксана - без перебільшення два величні явища, що об’єдналися у елітний поетично-музичний проект під назвою «Дорога зі скла».

«Дорога зі скла» - це музика для тих, хто слухає та чує, передана новою унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою, яке не залишить вас байдужими.

Вечір має благодійну складову, оскільки гроші від продажу книг видавництва «КОМОРА» підуть на лікування Катерини Проценко.

Вхід вільний.

Прес-центр 

 

трансляція концерту у мережі можлива завдяки нашому партнеру BeTV

 

подія у facebook





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com