VILNIUS: проект єдності
15.12.2014

VILNIUS: проект єдності

15 грудня у Вільнюсі в Палаці правителів Великого князівства Литовського відбудеться концерт під патронатом президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте.

Проект Єдності та Підтримки для постраждалих людей України
Відомі українські співачки сестри Тельнюк та відомі литовські артисти виступлять на заходах для збору коштів для постраждалих в Україні. Усі виконавці щедро присвячують свій час і таланти щоб підтримати цю гідну справу.

Надходження:
Надходження від цих концертів будуть спрямовані на те, щоб полегшити страждання українських людей, покалічених війною, які втратили руки і ноги, і зараз проходять лікування в лікарні Дніпропетровська. Зібрані кошти будуть використані на виготовлення протезів у Литві , які будуть передані жертвам війни.
Мета проекту:
Нашою метою є розповсюдження руху міжнародної солідарності за участю все більшої кількості людей, які б воліли допомогти жертвам війни в Україні. Ми сподіваємось, що такий збір коштів для цієї справи з’являтиметься в різних країнах по всьому світу, а артисти проявлять схожі акти солідарності.

Виконавці:
«Сестри Тельнюк», Veronika Povilionienė та "Blezdinga", Оркестр Литовських Збройних Сил, Petras Vyšniauskas, Роберт Семенюк та Квартет українських пісень.
Гостями вечора будуть директор Національного музею Тараса Шевченка Дмитро Стус, син відомого українського поета та дисидента Василя Стуса, і відомий литовський дисидент Відмантас Повіліоніс.

Розклад концертів:
14 грудня, 14:00 – Клуб Офіцерів в Каунасі
15 грудня, 19:00 – Палац правителів Великого князівства Литовського
Концерт 15 грудня буде транслюватись наживо телеканалом LRT Kultura і LRT Lituanica. Подія транслюватиметься наживо в інтернеті на сайті www.lrt.lt. Включення наживо в Україні також планує 5 канал. Повністю концерт у запису буде показано на 5 каналі і також на Національному телебаченні України.

Підтримати проект фінансово можна на платформі aukok.lt

подія у facebook





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com