КИЇВ: мистецтво толерантності
08.09.2015

КИЇВ: мистецтво толерантності

8 вересня о 18 годині на даху Дому МК відбудеться Міжнародний фестиваль "Мистецтво толерантності".
Музиканти з України, Ізраїлю, Азербайджану, Конго, Камеруна й Анголи об'єднаються на одній сцені задля того, аби у музиці подолати всі кордони.
Учасниками цьогорічного фестивалю стали такі колективи - "My Dream" (Ангола, Камерун, Конго), "ТЕЛЬНЮК: Сестри" (Україна), JanDuet (Україна), Marinita (Україна - Ізраїль - Азербайджан), Pushkin Klezmer Band (Україна).
Особливим гостем цьогорічного фестивалю стане ізраїльський етнічний музикант Amir Shahsar.
У програмі: авторські композиції, а також кримсько-татарська, юдейсько-іспанська (сефардська), азербайджанська, ромська, латиноамериканська та українська музика в авторському аранжуванні.

Благодійний концерт, вхід безкоштовний. Під час концертів будуть збиратися кошти для родин переселенців.

Кампанія проти ксенофобії та дискримінації в Україні «Мистецтво толерантності» включає в себе як дослідження проблеми нетерпимості в Україні щодо різних вразливих груп (моніторинг злочинів на ґрунті ненависті, боротьбу з дискримінацією, захист її жертв), так і проведення музичних фестивалів та концертів «Мистецтво толерантності». У цих заходах беруть участь різноманітні етнічні та джазові музиканти і колективи, стиль яких можна охарактеризувати, як Global Music. До участі запрошуються справжні майстри мультикультуралізму. Акції проекту вже неодноразово відбувалися і в Україні, і за кордоном. 

подія у facebook





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com