ЛЬВІВ: флюгери львова
12.05.2019

ЛЬВІВ: флюгери львова

«Щиро раді, що вже легендарні «Флюґери Львова» запросили «ТЕЛЬНЮК: Сестри» стати музично-поетичним будильником фестивалю. Прокидання у Львові завжди дитинно-казкове. Так буде і цього разу. Кожна людина це окремий поетичний рядок, це окрема мелодія, що народжується і творить нас, таких різних і особливих. І хоч ми змінюємося протягом життя і звучимо буває по-різному, та поезія і музика повертають нас до нас самих, таких.. дитинно-казкових. І це можливо лише у Львові!» - Галя і Леся Тельнюк

Традиції недільного Прокидання у дворику ратуші бути! Цього разу на «Флюгери Львова 2019» будуть задавати настрій на рік наступний одразу три музичні світи.

Квитки: kasa.in.ua

12 травня о 10:00 будильником флюгерівського ранку стане «Mark Tokar Trio» - фрі-джазовий колектив музикантів з України та Америки*

Зірками прокидання будуть майстрині поетичного голосу та тонких музичних енергій «ТЕЛЬНЮК: Сестри» з програмою обраної української поезії, виконаної у рок-форматі**

Флюгери завершаться недільного обіду цьогоріч великою джем-програмою, яку координуватиме музична школа Vedel School - Школа Сучасної Музики, участь у ній можуть взяти всі охочі за попередньою реєстрацією.

*Mark Tokar - джазовий контрабасист світового рівня, ключова фігура української імпровізаційної сцени, учасник численних міжнародних проектів, перший український музикант, що грав на престижному «Chicago Jazz Festival». У складі його групи цього разу - джазові музиканти: саксофоніст Michael Balog та барабанщик Alexey Artemov (NYC). До тріо також долучиться саксофоніст Mykola Lebed (Ghost Cities). Він також відомий як учасник гурту H.Soror та Selma.

**Галя і Леся Тельнюк - це трепетний подих сучасності й віднайдений подих історії, злиток могутнього потоку.
Галя і Леся - це Україна, за яку не соромно перед світом. Від їхніх пісень здригається душа і, тремтяча й одухотворена, здіймається до небес.
Галя і Леся - це політ на верхів’я духовності, вперте сходження крутосхилами тяжкої саможертовної творчості.

У репертуарі Сестер, окрім власної поезії, - пісні на вірші Антонича, Стуса, Костенко, Шевченка, Забужко, Жадана, Маланюка та інші.

Квитки на прокидання коштують 150₴
Абонемент на всі події Флюгери Львова 2019 - 250₴
Придбати тут: kasa.in.ua





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com