СТУСОВЕ КОЛО: пресове повідомлення
04.09.2008

СТУСОВЕ КОЛО: пресове повідомлення

У понеділок, 8 вересня, о 14.00 у клубі ROUTE 66 відбудеться театралізована презентація для преси унікальної акції „Стусове Коло”, що гастролюватиме Сходом України цієї осені.

Протягом години журналісти зможуть почути живе виконання музики визнаних лідерів арт-року в Україні „Сестер Тельнюк”, декламацію творів Стуса актором Романом Семисалом та поспілкуватися з лауреатом Шевченківської премії України в галузі літератури Дмитром Стусом.
Під час представлення акції журналістам буде презентований диск з архівними записами творів Василя Стуса, начитаних за життя самим поетом.

Мистецький проект „Стусове коло” після презентації вирушає в тур батьківщиною поета – містами сходу України: Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Слов’янськ, Горлівка.

Акція відбудеться в Клубі ROUTE 66 за адресою вул. Жилянська 87/30 (перетин вул. Жилянської та Комінтерну) . Початок о 14.00

Усю додаткову інформацію Ви можете отримати від координатора проекту „СТУСОВЕ КОЛО” : Ольги Єрман // 80442227286 // 80664288781 olga.erman@gmail.com

пресове повідомлення
плакат
ЕРА FM радіоролик





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com